EKSKURSIOT

KOTIMAAHAN JA ULKOMAILLE

P-klubin aktiviteetit eivät suinkaan rajoitu Turun rajojen sisäpuolelle. Ekskursioiden muodossa tarjoamme mahdollisuuksia irtaantua hetkeksi opiskelijan arjesta ja suunnata muille maille mitä parhaimmassa seurassa.

Matkojen ohjelmaan sisältyy opastettuja vierailuja poliittisesti kiinnostaviin kohteisiin, kulttuurinähtävyyksiin sekä muihin kohteisiin. Toki matkailuun kuuluu myös rentoutuminen esimerkiksi eri olutmerkkeihin tutustumisen merkeissä, mieluiten tietysti paikallisten opiskelijakollegoiden seurassa. Pyrimme tapaamaan myös alumneitamme eli entisiä P-klubilaisia, sillä mikäs sen mielenkiintoisempaa, kuin tutustua mahdollisiin skenaarioihin omasta tulevaisuudesta.

Kotimaan ekskursio ajoittuu kevääseen ja kohteena on perinteisesti ollut joko Helsinki tai Tampere. Näillä reissuilla vaalimme aivan erityisesti suhteita ystäväainejärjestöihimme, ja päivän ohjelma on huipentunut sitseihin tai vapaamuotoisempaan illanviettoon.

Varsinainen spektaakkeli on varattu syksylle, jolloin on pidemmän ja kohteeltaan kaukaisemman excun vuoro. Matkoja on tehty niin Prahaan, Moskovaan, Brysseliin kuin Berliiniinkin.

P-klubi on järjestänyt koronatilanteen vallitessa ekskursioita eri yritysten kanssa myös etänä. Etäekskursiot ovat olleet hyvin suosittuja, ja olemme valmiita keskustelemaan myös etäekskursioiden järjestämisen mahdollisuudesta tulevaisuudessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ekskursiovastaava

Meri-Tuulia Korhonen

meri-tuulia.a.korhonen@utu.fi