LIITTYMISOHJEET

JÄSENYYS

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

P-klubin sääntöjen mukaan “[y]hdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen henkilö, joka opiskelee tai harjoittaa opetus- tai tutkimustoimintaa Turun yliopiston poliittisen historian tai valtio-opin oppiaineissa. Lisäksi yhdistyksen hallitus voi hyväksyä sopivaksi katsomansa henkilön yhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen jäsenet maksavat liittyessään kertaluontoisen jäsenmaksun, jonka suuruudesta päättää yhdistyksen syyskokous. Yhdistyksen jäsenellä on velvollisuus ilmoittautua vuosittain syys- tai lokakuun aikana yhdistyksen hallitukselle joko kirjallisesti, sähköpostitse, puhelimitse tai suullisesti.”

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun ja ilmoittautumalla sihteerin ylläpitämäään jäsenrekisteriin. Voit ilmoittautua sihteerille sähköpostitse (cslepo(at)utu.fi). Ilmoittautuessa tulee kertoa nimi, sähköpostiosoite, kotipaikkakunta, puhelinnumero ja pääaine.

Hinnasto: P-klubin jäsenyys: 20€
Klubipaketti: 62€
(sis. haalarit, laulukirja, 3 kpl haalarimerkkejä, 5 kpl haalarikirjaimia)

Jäsenyyden ja klubipaketin maksuohjeet:
Politiikan tutkimuksen klubi ry.
Tilinumero: FI15 5711 1320 0037 80 (OP)
Viestiksi oma nimi ja maksettavat artikkelit.

HUOM! Klubipaketin artikkeleita ei välttämättä ole saatavissa ympäri vuoden, vaan niitä tilataan syksyisin uusien fuksien tullessa opiskelemaan.