LIITTYMISOHJEET

JÄSENYYS

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

P-klubin sääntöjen mukaan “[y]hdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen henkilö, joka opiskelee tai harjoittaa opetus- tai tutkimustoimintaa Turun yliopiston poliittisen historian tai valtio-opin oppiaineissa. Lisäksi yhdistyksen hallitus voi hyväksyä sopivaksi katsomansa henkilön yhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen jäsenet maksavat liittyessään kertaluontoisen jäsenmaksun, jonka suuruudesta päättää yhdistyksen syyskokous. Yhdistyksen jäsenellä on velvollisuus ilmoittautua vuosittain syys- tai lokakuun aikana yhdistyksen hallitukselle joko kirjallisesti, sähköpostitse, puhelimitse tai suullisesti.”

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun ja ilmoittautumalla sihteerin ylläpitämäään jäsenrekisteriin. Voit ilmoittautua sihteerille sähköpostitse soheli@utu.fi. Ilmoittautuessa tulee kertoa nimi, sähköpostiosoite, kotipaikkakunta, puhelinnumero ja pääaine.

Hinnasto: P-klubin jäsenyys: 20€
Klubipaketti: 62€
(sis. haalarit, laulukirja, 3 kpl haalarimerkkejä, 5 kpl haalarikirjaimia)

Jäsenyyden ja klubipaketin maksuohjeet:
Politiikan tutkimuksen klubi ry.
Tilinumero: FI15 5711 1320 0037 80 (OP)
Viestiksi oma nimi ja maksettavat artikkelit.

HUOM! Klubipaketin artikkeleita ei välttämättä ole saatavissa ympäri vuoden, vaan niitä tilataan syksyisin uusien fuksien tullessa opiskelemaan.