LIITTYMISOHJEET

JÄSENYYS

JÄSENEKSI LIITTYMINEN

P-klubin sääntöjen mukaan “[y]hdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen henkilö, joka opiskelee tai harjoittaa opetus- tai tutkimustoimintaa Turun yliopiston poliittisen historian tai valtio-opin oppiaineissa. Lisäksi yhdistyksen hallitus voi hyväksyä sopivaksi katsomansa henkilön yhdistyksen jäseneksi. Yhdistyksen jäsenet maksavat liittyessään kertaluontoisen jäsenmaksun, jonka suuruudesta päättää yhdistyksen syyskokous. Yhdistyksen jäsenellä on velvollisuus ilmoittautua vuosittain syys- tai lokakuun aikana yhdistyksen hallitukselle joko kirjallisesti, sähköpostitse, puhelimitse tai suullisesti.”

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun ja ilmoittautumalla sihteerin ylläpitämään jäsenrekisteriin. 

Jäsenrekisteriin tarvitaan uuden jäsenen nimi, yliopiston sähköpostiosoite (utumail), kotipaikkakunta sekä pääaine. Lähetä tiedot sihteerille osoitteeseen: sara.h.putkonen@utu.fi. Tämän jälkeen, lähetä kuvakaappaus jäsenyyden ja valinnaisten tuotteiden verkkopankki- tai MobilePay maksusta taloudenhoitajallemme osoitteeseen kaisla.a.kontkanen@utu.fi. Hinnat ja maksuohjeet löydätte alempaa!

Hinnasto

P-klubin jäsenyys: 20€
Klubipaketti: 62€
(sis. haalarit, laulukirja, 3 kpl haalarimerkkejä, 5 kpl haalarikirjaimia)

Yhteensä 82 €

Jäsenyyden ja klubipaketin maksuohjeet:
Politiikan tutkimuksen klubi ry.
Tilinumero: FI15 5711 1320 0037 80 (OP)
Viestiksi oma nimi ja maksettavat artikkelit.

Maksaa voit myös MobilePaylla!

Ilmoita ostettavien tuotteiden yhteissumma ja maksa numeroon 98232. Kirjoita tekstikenttään nimesi ja maksettavat tuotteet.

HUOM! Klubipaketin artikkeleita ei välttämättä ole saatavissa ympäri vuoden, vaan niitä tilataan syksyisin uusien fuksien tullessa opiskelemaan.