KULTTUURI

P-klubin kulttuuritarjonta on käsittänyt perinteisesti muun muassa keskustelutilaisuuksia, teatterikäyntejä ja väittelykilpailuja. Toisaalta P-klubi ei ole rajannut kulttuuritarjontaansa tiukkoihin rajoihin, vaan kulttuurin luonteen mukaisesti se voi käsittää lähes mitä vain. Täten myös jäsenistön ideoita kuunnellaan mieluusti!

Keväällä ja syksyllä järjestetään keskustelutilaisuuksia, joissa pohditaan ajankohtaisia, usein yhteiskunnallisia, kysymyksiä. Paikalle kutsutaan aihepiirin asiantuntijoita, joiden kanssa myös yleisö voi vaihtaa ajatuksia. Aiheet ovat vaihdelleet opiskelijoiden asemasta aina kansainvälisen politiikan haasteisiin asti. Monenmoisten vaalien alla P-klubi on järjestänyt niin eduskunta- kuin edarivaalipaneeleja.

Syksyn kulttuuririennot aloittaa Turku tutuksi –kierros, jossa tutustutaan uusien opiskelukavereiden seurassa Turun nähtävyyksiin. Kierros tarjoaa varmasti uusia elämyksiä niin uusille kuin kokeneillekin turkulaisille.

P-klubilaisten voi nähdä väittelevän päivän polttavista aiheista ja akateemisiin kysymyksiin niin toimiston päivystyksissä kuin bileiden pikkutunneilla. Klubilaiset ovatkin perinteisesti menestyneet lukuisissa eri väittelykilpailuissa, joissa halukkaat pääsevät mittelemään argumentaatiotaidoillaan. Klubin omissa väittelykilpailuissa käydään kiihkeää debattia enemmän tai vähemmän syvällisistä kysymyksistä, kuten ”Onko lattia parempi kuin katto?” tai ”Sopiiko ananas pizzaan?”.

P-klubin kulttuuritarjonta on kaikkea edellä mainittua, mutta myös paljon muuta – kulttuurisektorin tarjonta on loppujen lopuksi vain p-klubilaisten mielikuvituksesta kiinni!

Kulttuurivastaava: 

Vanessa Luovikari

vanessa.c.luovikari@utu.fi