P-Lexien alkuralli kello 18:00 alkaen Kirkkotiellä

Lex Kirkkotie Kirkkotie 15-19, Turku, Finland

Tapahtumaan ilmoittaudutaan pareittain, joista muodostetaan paikan päällä 4 hengen ryhmät. Näissä ryhmissä kilpaillaan erilaisissa hauskoissa lajeissa ja illan päätteeksi kruunataan alkurallin paras tiimi!   Rallien jälkeen iltaa jatketaan virallisessa P-Lex tapahtumassa, josta infoa lisää myöhemmin   Ilmoittautuminen tehdään pareissa, joten etsithän itsellesi myös rallikaverin! Huom. toinen parin jäsen ilmoittaa molemmat!  Ilmoittautuminen aukeaa ma 14.11. kello […]

P-Lexien alkuralli kello 18:00 alkaen Kirkkotiellä

Lex Kirkkotie Kirkkotie 15-19, Turku, Finland

Tapahtumaan ilmoittaudutaan pareittain, joista muodostetaan paikan päällä 4 hengen ryhmät. Näissä ryhmissä kilpaillaan erilaisissa hauskoissa lajeissa ja illan päätteeksi kruunataan alkurallin paras tiimi!

P-Lexit kello 22:00 alkaen Fortessa!

Forte Kristiinankatu 8, Turku, Varsinais-Suomi, Finland

Lex ja P-klubi pääsevät taas yhdessä näyttämään miten juhlitaan, kun Forte avaa ovensa sini-puna-haalarikansalle!   MITÄ: P-LEXIT MISSÄ: Forte MILLOIN: 22.11. klo 22:00 alkaen KUI PAL: 3€ MIKSI: Koska ikoninen tapahtuma

P-klubin sääntömääräinen syyskokous klo 16.00 Turku-salissa

Turku-sali Rehtorinpellonkatu 4A, Turku, Finland

Tervetuloa Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen klubi ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen!   Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat, kuten hyväksytään vuoden 2023 toimintasuunnitelma, talousarvio sekä valitaan ensi vuoden hallitus ja toimijat. P-klubin jäsenet voivat etukäteen yksin tai yhdessä valmistella ja esittää kirjallisia ponsia eli toimenpide-ehdotuksia alkavan vuoden hallitukselle.

Viini ja valitus -ilta klo 16.30 toimistolla

Toimisto Rehtorinpellonkatu 4B, Turku, Finland

Klubilaiset ja kopot kerääntyvät 28.11. valittamaan syksyn luentokursseista P-klubin toimistolle. Viinin ja valituksen tavoitteena on kerätä palautetta opetushenkilökunnalle ja keskustella myös muista kopoiluun liittyvistä aiheista. Tarjolla on tapahtuman nimen mukaisesti viiniä ja pientä naposteltavaa. Tervetuloa nauttimaan kurjuudesta!

Neighbours From Hell kello 18:00 alkaen toimistolla

Toimisto Rehtorinpellonkatu 4B, Turku, Finland

On taas aika juhlia (v)ihastuttavien naapureidemme kanssa, sillä legendaariset Neighbours from Hell -toimistobileet tulevat! Tällä kertaa kekkerit järjestetään Kannan, Kritiikin, ELSAn ja P-klubin voimin 29.11. klo 18 toimistoillamme.   Näissä kekkereissä pääset tutustumaan naapureihisi ja heidän toimistoihinsa. Illan aikana järjestetään myös perinteinen viestikilpailu, joten tule siis siivittämään tai kannustamaan ainejärjestösi voittoon!    MITÄ?: Neighbours From […]

P-klubin savipaja klo 15-17.30 Turku-salissa

Turku-sali Rehtorinpellonkatu 4A, Turku, Finland

Tule rentoutumaan ja askartelemaan P-klubin savipajaan! Savipajassa pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi esineen koristamaan asuntoasi.   Savipaja pidetään 30.11. klo 15.00-17.30 Turku-salissa. Osallistuminen maksaa 3 €, ja voit nyt ilmoittautua seuraavan Google Forms -lomakkeen kautta: https://forms.gle/YzPeLtMrrS1kiFPN6    Ilmoittautuminen on auki 20.11. asti. 

Pikkujoulusitsit klo 18.00 alkaen Kirkkotiellä

Lex Kirkkotie Kirkkotie 15-19, Turku, Finland

Syyslukukauden päättävät pikkujoulusitsit ovat täällä taas! Tule siis yhdessä muiden klubilaisten kanssa juhlistamaan lukukauden päätöstä Kirkkotielle. Jatkot järjestetään Kirkkotiellä ja ovat kaikille avoimet!  

P-klubin ja oppiaineiden pikkujoulut klo 17 Kampuskappelissa

Kampuskappeli

Mikä yhdistää opiskelijaa ja professoria? No tietenkin pikkujoulujen kuumeinen odotus! P-klubi järjestää joulukuussa taas perinteiset pikkujoulut, joissa niin jäsenistö kuin oppiaineiden henkilökunta pääsevät nauttimaan toistensa seurasta jouluisten herkkujen ja musiikin ääressä. Saavu siis Kampuskappeliin levittämään joulumieltä!

P-klubin ja SYY-Turun harkkapaneeli Proffan kellarin kabinetissa klo 18.30

Pelottaako harkka? Oletko hukassa harkan hakemisen kanssa tai ihan muuten vain elämässä? Haluatko näyttää muille, kuinka hyvin tunnet harkkahaun erinäiset koukerot? Jos kysymykset resonoivat, suuntaa Proffan kellarin kabinettiin keskiviikkona 14.12. klo 18.30 P-klubin ja SYY-Turun yhteiseen harkkapaneeliin. Paneelissa keskustellaan yleisesti harkkauhausta ja harkassa olemisesta sekä annetaan näihin ensikäden tietoa opiskelijalta toiselle. Panelisteina toimii SYY-Turun jäsenjärjestöjen […]