Kuulumisia kulttuurivastaavalta

P-klubin kulttuurikevääseen on vuonna 2017 kuulunut peli-iltaa, kunnallisvaalipaneelia ja Trivial perseitä. Osallistujia tapahtumiin on saapunut kohtalaisesti, viini-iltaa lukuunottamatta. Ikävä ajankohta verotti viininjanoisten klubilaisten osallistumisaktiivisuutta.

Peli-ilta järjestettiin helmikuun alussa kampuskappelissa. Osallistujia saatiin paikalle noin 20 ja interaktiivinen valkokankaalla pelattu The Jackbox Party Pack -peli oli suunnaton menestys. Peli-ilta järjestetään taas syksyllä, pysykää kuulolla!

P-klubi järjesti yhdessä TYY:n kanssa kunnallisvaalipaneelin maaliskuussa ennen kunnallisvaaleja. Ehdokkaita saatiin paikalle kaikista eduskuntapuolueista ja muutamasta muustakin. Vaalipaneelin vetäjänä toimi VTT Erkka Railo, ja paneeli sai kehuja niin ehdokkailta, vetäjältä kuin katsojiltakin. Suosituksi osoittautui myös interaktiivinen Twitter-seinä, johon katsojat saivat laittaa kysymyksiä hashtagilla #tyyvaalipaneeli. Syksyllä on vuorossa TYY:n edustajistovaalipaneeli, siitä lisää tuonnempana!

Trivial Perseet polkaisi tuttuun tapaan menestyksekkäästi vappuviikon käyntiin. Ilmoittautuminen meni täyteen ensimmäisen minuutin aikana, ja rasteilla kierrettiin yllättävän hyvässä säässä, vaikka aamuinen lumipyry lupaili muuta. Jatkot vietettiin The Monkeyssa.

Syksyllä on vuorossa Turku tutuksi-kierros, peli-ilta, viini-ilta, vaalipaneeli ja ainakin yksi kulttuuriekskursio. Kulttuurinnälkää voi kuitenkin taltuttaa jo kesän aikana, sillä Turku tarjoaa siihen erinomaiset mahdollisuudet!