Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EUK vs. P-klubi – ystävyysottelu Helsingissä 15. syyskuuta klo 12.30

15 September, 2022 @ 12:30 pm

P-klubin ja Eduskunnan urheilukerhon välinen jalkapallo-ottelu pelataan jälleen! Ottelu järjestetään 15.9. kello 12.30 ja se pelataan sekajoukkuein Töölön pallokentällä 11 vs. 11. Jokainen klubilainen on tervetullut pelaamaan, mutta toki myös kannustusjoukot ovat enemmän kuin tervetulleita!
Ottelun jälkeen käydään syömässä Musiikkitalon opiskelijaravintolassa. 
 
Kello 14.30 P-klubi otetaan vierailulle eduskunnan tiloihin, jossa viestintäasiantuntija Rami Kurth kertoo eduskunnan kansliasta työpaikkana. Tämän jälkeen kansanedustajilta saadaan katsaus politiikan syksyyn. Näkemyksiä tullaan kuulemaan niin opposition kuin hallituksen puolelta.
 
Tapahtuma on ilmainen, mutta matkat ovat omakustanteisia. Ilmoittautumisen yhteydessä voi varata itselleen Onnibus-lipun, jolla pääsee Kampin kauppakeskukseen. Bussikyyti lähtee Turun linja-autoasemalta kello 9.15 ja saapuu Helsingin Kamppiin kello 11.35 Töölön pallokentälle matkaa jää noin 3 kilometriä. Bussit kulkevat Kampin lähiliikenneterminaalilta kätevästi lähelle Töölön pallokenttää. Paluumatka on varattava itse.
 
Tule siis mukaan taistelemaan syksyn kovimpaan jalkapallo-otteluun tai kannustamaan klubi voittoon sekä vierailemaan eduskuntaan!
 
Linkki Facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/6v4fnDNr5   

Details

Date:
15 September, 2022
Time:
12:30 pm
Website:
https://fb.me/e/6v4fnDNr5