Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kaverisitsit

9 March, 2023 @ 6:00 pm - 10:00 pm

Mitä yhteistä on Dj:llä ja Pj:llä? No ei mitään, paitsi että ne rimmaa! Odotetut kaverisitsit ovat täällä taas ja teema on riimitiimit. Nappaa siis kaverisi mukaan, keksikää hauska riimipari ja tulkaa sitsaamaan Q-talolle torstaina 9.3.2023. klo 18:00 alkaen.
 
Nyt sinulla on mahdollisuus tutustuttaa kaverisi P-klubin ainutlaatuisiin ja mukaansatempaaviin sitsiperinteisiin. Teemana toimii riimitiimi, eli pukeudutte riimiparin mukaan. Muistakaa käyttää luovuutta, sillä parhaiten pukeutunut pari palkitaan. Iltaa jatketaan Night Club Vegasissa järjestettävillä riimitiimi bileillä, jonne sitseille osallistuneet pääsevät ilmaiseksi.
 
Sitsit maksavat 13€/15€ riippuen juomavalinnasta. Maksuohjeet lähetetään sitseille mahtuneille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittaja maksaa molempien osallistujien sitsimaksun.
Tapahtuma on OPM.
 
P-klubin alkoholillisissa tapahtumissa on käytössä turvahenkilöt, jotka toimivat avun ensiasteena tarvittaessa. Tunnistat heidät “Turvahenkilö”-pinssistä. Kaverisitsien turvahenkilöinä toimivat:
Hennika Rahko 0401868665
Lotta Pukkila 0451341415
Voit olla heihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ongelmatilanteissa. Lisätietoja turvahenkilökäytännöstä saat yhdenvertaisuusvastaavilta Anna Kuittiselta (ankkui@utu.fi) ja Vilppu Tolvilta (vttolv@utu.fi).
Mikäli sitseistä herää kysymyksiä, olethan yhteydessä festiksiin, festikset@gmail.com

Details

Date:
9 March, 2023
Time:
6:00 pm - 10:00 pm
Website:
https://fb.me/e/2ieqWz2L9

Organizer

P-klubi

Venue

Q-talo
Nummenpuistokatu 2
Turku, Varsinais-Suomi 20540 Finland
+ Google Map