Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kostajaiset 2020

15 October @ 4:00 pm - 11:00 pm

Heräät. Päätäsi jomottaa ja korvissa soi. Tunnet olevasi heikompi kuin ennen, elinvoimasi vaikuttaa kadonneen. Katseesi ei tarkennu, vaikka kuinka hierot silmiäsi. Yrität nousta maasta, mutta haparoit. Tarkkailet ympäristöäsi, pyrkien saamaan otteen todellisuudesta, mutta koet kaiken kovin vieraaksi. “En ole ollut täällä ennen”, toteat ääneen.

Punainen kajo loistaa joka suunnasta, siinä on jotain niin kotoisaa ja aavemaista. Hehku tuo mieleesi lapsuudenkodin, mutta erilaisena kuin muistat sen. Kuulosi alkaa palautua. Etäältä kantautuu rytmikästä, alakuloista, kuitenkin ponnekasta laulua.

Jokin vetää sinua kohti pahaenteistä kuorosävelmää. Oli sitten kyse liian uteliaasta luonteestasi tai hulluuden hetkestä, kehosi kuin luonnostaan ottaa suunnakseen äänenlähteen. Epävireinen ja häkellyttävän harmoninen toistunta vahvistuu vahvistumistaan, kunnes saavut kahden penkereen luo.

Tummanpuhuvat hahmot saartavat sinut. “Kosta”, he toistelevat. Maaninen lausunta saa sanan menettämään merkityksensä. Ihmisten, tai niistä jäljellä olevien kuorien, vierellä seisoo kolme eläintä: susi, pantteri ja leijona. Saarroksen riveistä nousee esiin pitkä ja luiseva ihmisen ruho. “Ken tästä käy, saa kaiken toivon heittää”, hän julistaa. “Mitä antaisinkaan päästäkseni kotiin nyt”, sinä vaikeroit.

Elämän toisella puolen kiinnostaa paheet. Jotta ikuisena päätepysäkkinäsi ei ole kiirastuli, tulee sinun miellyttää henkiä. Kuoleman synnit tulee oleva sinun ja ryhmäsi asujen teema. Tunnettuja lankeemuksia ovat himo, ylensyönti ja ylpeys. Kohtalonne puntaroijat arvostavat luovuutta, estetiikkaa ja tyyliä.

Mitä: Kostajaiset 2020

Missä: Laitospuisto, jatkot Q-talolla

Milloin: 15.10.2020 kello 16 alkaen. 

Details

Date:
15 October
Time:
4:00 pm - 11:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/2723554594523111/