Loading Events

« All Events

Lenkkiskaba

8 February - 28 February

Lenkkiskaba on nyt käynnissä! Lenkkiskabassa kerätään kilometrejä koko helmikuun ajalta Kritiikki ry:tä vastaan. Kilpailun voittaneen ainejärjestön opiskelijat palkitaan oikeudella ylenkatsoa häviäjiä esimerkiksi katseiden kohdatessa Assarilla tai muualla kampuksella.

Kunkin ainejärjestön jäsenet voivat kerätä kasaan kilometrejä juoksemalla, kävelemällä, hiihtämällä tai luistelemalla. Skaba on alkanut  ja loppuu 28.2. kello 23.59, eli kilpailu kestää yhteensä kolme viikkoa, ja tuloksia saa lähettää vielä 3.3., kunhan ne on suoritettu edellä mainitulla aikavälillä. Tulokset julkaistaan 9.3.

Todisteena käytetään esimerkiksi Stravan tai Sports Trackerin kaltaisia sovelluksia, joilla voi mitata juostuja matkoja GPS-signaalin avulla. Tulokset syötetään Google Formsiin (kullakin joukkueella on erikseen oma), johon merkataan etenemismenetelmä, edetty matka, aika, sekä liitetään näyttökuva, jossa näkyy sovelluksen antamat tulokset lenkistä. Arkiliikunta lasketaan myös, jos sen muistaa mitata – esimerkiksi reippailu kotoa vaikkapa Assarille voi tuoda joukkueelle tärkeitä kilometrejä voittoa ajatellen. Jokainen lenkki tulee kuitenkin ilmoittaa erikseen. Linkki Formsiin löytyy viikkomailista ja Facebook-tapahtumasta.

Lisäksi, molempien ainejärjestöjen kesken arvotaan 20 € lahjakortti Stadiumiin! Arvontaan voi osallistua, jos oma lenkkeiltyjen kilometrien kokonaismäärä saavuttaa 75 kilometripylvään. Toisen lipukkeen saa, jos liikkuu pyöreät 100.

Hyviä lenkkihetkiä!

Linkki Facebook-tapahtumaan: https://fb.me/e/39CJh3fvq

Linkki Forms-ilmoittautumiseen: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScekJAUWFG2ABC6c3DWMhHXzD3os3Ft_K6YeOPP-15VgcqX6A/viewform?usp=sf_link

Details

Start:
8 February
End:
28 February