Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

P-klubin fuksisitsit 2020

1 September @ 7:00 pm - 11:00 pm

Lyhyestä varoitusajasta huolimatta P-klubin perinteiset fuksisitsit ovat täällä! Sitsit pidetään tiistaina 1.9. klo. 19 alkaen. Tule tutustumaan klubin sitsikulttuuriin ja opi akateemisen sitsaamisen salat!

Tilanteen vuoksi sitsit järjestetään kuitenkin erikoisjärjestelyin Arcanurmella ja ruoat tuodaan itse hygieniasyistä johtuen. Tuothan mukaan mieluisesi alkupalan, pääruoan sekä jälkiruoan.

Muistathan myös, ettet tule tapahtumaan mikäli sinulla on koronan oireita. Tapahtumassa on saatavilla käsidesiä ja paikalla on hygieniavastaava. Keräämme tapahtumasta TYY:n ohjeiden mukaan osallistujalistan, jota säilytämme kolme viikkoa. TYY:n ohjeisiin voit tutustua täältä: https://www.tyy.fi/fi/medialle/ajankohtaista/tyyn-ohjeistus-tapahtumista-jarjestoille-ja-opiskelijoille?fbclid=IwAR0G0ZUI8JI_F3Hhq_bWTWKSEqAZNZTc6bb6kznyDOIDaedNlClHLuRP3EE

Sitseille ilmoittautuminen on auki. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina klo 15:00 mennessä, se on myös viimeinen mahdollinen peruutuspäivä. Ilmoittautumisajan päätyttyä kaikki sitseille mahtuneet saavat sähköpostiinsa vahvistuksen sitseille pääsemisestä sekä maksuohjeet.

Sitsien hinta on 5/7 € juomavalinnasta riippuen.

Sitseille voivat osallistua fuksien lisäksi tuutorit, hallitus sekä toimijat.

Tapahtuma on OPM!

Sitseille voi ilmoittautua osoitteesta: https://forms.gle/XDpToa5tZxW9mwg3A

Details

Date:
1 September
Time:
7:00 pm - 11:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/325367535544823/