Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

P-klubin kaverisitsit

10 March, 2022 @ 6:00 pm - 10:00 pm

Tervetuloa P-klubin odotetuille kaverisitseille! Nyt sinulla on tilaisuus tuoda kaverisi tutustumaan mukaansatempaavaan ja ainutlaatuiseen sitsikulttuuriin. Kaverisitsien teemana on Worst Enemies, ja parhaiten pukeutunut pari palkitaan. Näitä sensaatiomaisia juhlia ei kannata missata!
Sitsit järjestetään 10.3. klo 18.00 alkaen T-talolla osoitteessa Vanha Hämeentie 29. Sitsit kestävät noin klo 22.00 asti, minkä jälkeen suuntaamme jatkoille Nightclub Marilynissä järjestettäviin Worst Enemies -bileisiin, joihin sitseille osallistuneet pääsevät ilmaiseksi.
Ilmoittautuminen aukeaa ke 23.2. klo 12 ja päättyy ma 28.2. klo 12. Tämä on myös viimeinen mahdollinen peruutuspäivä, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Huomaathan, että ennen klo 12 tulleet ilmoittautumiset hylätään. Linkki ilmoittautumiseen: https://forms.gle/TZgviGg84z2wK8639
Sitsien hinta on 12/14 euroa juomavalinnasta riippuen. Sitseille mukaan päässeille lähetetään maksuohjeet sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Maksu hoidetaan niin, että ilmoittaja maksaa molempien osallistujien sitsimaksun. Tapahtuma on OPM.
Koronatilanne voi vaikuttaa tapahtuman järjestämiseen. Ollaan yhdessä vastuullisia!
P-klubin alkoholillisissa tapahtumissa on käytössä turvahenkilöt, jotka toimivat avun ensiasteena tarvittaessa. Tunnistat heidät “Turvahenkilö”-pinssistä. Kaverisitsien turvahenkilöinä toimivat Jenna Summala ja Anna Kuittinen. Voit olla heihin yhteydessä matalalla kynnyksellä ongelmatilanteissa.

Lisätietoja turvahenkilökäytännöstä saat yhdenvertaisuusvastaavilta Venla Reunaselta (vkreun@utu.fi) ja Ruusa Ikoselta (rmikon@utu.fi).

Mikäli tulee kysyttävää sitseihin liittyen, olethan yhteydessä festiksiin festikset@gmail.com
Parasta päälle ja sitsaamaan!

Facebook-tapahtuma: https://fb.me/e/1zw7UqdMk

Details

Date:
10 March, 2022
Time:
6:00 pm - 10:00 pm
Website:
https://fb.me/e/1zw7UqdMk

Venue

T-talo
Vanha Hämeentie 29
Turku, 20540 Finland
+ Google Map