Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

P-klubin ulkomaan ekskursio Brysseliin

16 March - 20 March

Bonjour, Hallo, Hoi!
P-klubin perinteinen ulkomaan ekskursio järjestetään poikkeuksellisesti tänä vuonna jo keväällä, tarkemmin ottaen maaliskuussa. Ekskursion ajankohta johtuu siitä, että alumnimme, Ville Niinistö on lähestynyt P-klubia ja haluaa tarjota meille tilaisuuden vierailla hänen luonaan Europarlamentissa ja tutustua sen toimintaan. Tämän lisäksi tulemme tutustumaan muihin relevantteihin työelämäkohteisiin, Brysselin kulttuuriin ja sen historiaan.
 
 
Matka Brysseliin on viisipäiväinen ja ajoittuu 16-20.3.2024. Ekskursio sisältää majoituksen ja menopaluu-lennot Helsingin ja Brysselin välillä.
Ekskursion hinta on enintään noin 400€, mutta summa tarkentuu lentojen oston ja majoitusten varaamisen jälkeen helmikuun puoliväliin mennessä.
Matka maksetaan kahdessa erässä niin, että ensimmäinen osa maksetaan 29.2. mennessä ja toinen osa viimeistään matkan lähtöpäivänä 16.3.
Matkaa tuetaan rahallisesti Euroopan parlamentin puolelta, matka- ja majoituskulujen osalta. Tarkka tukisumma ei vielä ole tiedossa, koska tuki maksetaan takautuvasti kuluselvityksen perusteella, mutta karkeasti se tulee olemaan noin 200-450€ per henkilö. Tuki maksetaan ensin P-klubin tilille, jonka jälkeen P-klubi jakaa saadun tuen määrän tasan matkan osallistujien kesken.
 
Huom! lentojen alustavaan hintaan kuuluu ainoastaan pieni, istuimen alle mahtuva käsimatkatavara (40cm x 20cm x 25 cm)
Halutessa lisää matkatavaratilaa per suunta saa +28,75€ (55 x 40 x 20 cm / 10 kg) tai +31,74€ (ruumaan menevä/ 20kg) hintaan.
 
 
Mahdollisia päästökompensaatioita P-klubilla ei ole mahdollista kustantaa, mutta halutessasi pystyt kompensoimaan omat lentopäästösi esimerkiksi suomalaisen Ilmastoapu Oy –nimisen yrityksen kautta.
Kyseisen Helsinki-Bryssel-Helsinki –lentoreitin päästöt pystyt kompensoimaan Ilmastoapu Oy yrityksen verkkokaupassa hintaan 13,60€. Kyseinen yritys tarjoaa erilaisia päästöhyvityksiä, mutta esimerkiksi lentopäästöjen kompensointi tapahtuu kotimaan hiilinieluilla, istuttamalla uutta metsää turvetuotannosta poistuneelle suopohjalle.
Suora linkki Euroopan edestakaisen lennon päästöhyvitykseen 1,2t CO2: https://www.ilmastoapu.fi/tuote/19467875.
Lisätietoja kyseisestä yrityksestä sekä heidän toiminnasta sivustolta https://www.ilmastoapu.fi/.
 
 
Ilmoittautuminen ekskursiolle alkaa torstaina 1.2. klo 12:00 ja päättyy maanantaina 5.2. klo 12:00
Linkki ilmoittautumiseen: https://forms.gle/VAHCvzuUQPfMTS8X8
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova!
 
MITÄ? P-klubin Brysselin valloitus
MISSÄ? Bryssel, Belgia
MILLOIN? 16-20.3.
MITÄ MAKSAA? Ennen tukirahan jakamista enintään 400€
 
Lisäkysymyksissä voit olla yhteydessä ekskursiovastaaviin:
Meri-Tuulia Korhonen (meri-tuulia.a.korhonen@utu.fi)
Vanessa Luovikari (vanessa.c.luovikari@utu.fi)

Details

Start:
16 March
End:
20 March
Website:
https://www.facebook.com/events/285036224251674

Organizer

P-klubi

Venue

Bryssel
Belgium + Google Map