Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

POP-päivät Turku 2023

15 September, 2023 - 17 September, 2023

POP-päivät eli Politiikan opiskelijoiden päivät ovat jälleen täällä, ja vuonna 2023 tapahtuma järjestetään 15. – 17.9. Suomen Turussa. Päivien tarkoituksena on tuoda yhteen politiikan opiskelijoita Suomen eri yliopistoista sekä pitää tietysti hauskaa!
 
Vuonna 2023 kolmen päivän kokonaisuus alkaa jo perjantaina 15.9. rennon tutustumisillan merkeissä. Lauantaina 16.9. taas on luvassa perinteinen seminaaripäivä, joka huipentuu illalla järjestettäviin sitseihin. Lisäksi sitsi-ilmoittautumisessa epäonnisille järjestetään varjobileet. Näiden jälkeen ilta jatkuu vielä yhteisten jatkojen merkeissä. Sunnuntaina 17.9. päivät kruunaa POP-sillis.
 
Tänä vuonna POP-päivien teemana toimii demokratian tila ainaisesti muovautuvassa maailmassa. Aiheita käsitellään niin Suomen kuin myös Euroopan mittapuulla useiden eri asiantuntioijen johdolla esimerkiksi uusiutumisen, populismin, edustavuuden, innovaatioiden ja monen muun kautta. Tarkemmat tiedot sekä aikataulut julkaistaan myöhemmin tapahtuman ohjelmaan.
 
Perjaintain verkostoituminen ja lauantain seminaariosuus ovat maksuttomia. Sitsien hinta on 20 €, ja se sisältää sitsit, jatkot, silliksen sekä haalarimerkin. Myös pelkästään jatkoille on mahdollista osallistua hintaan 5 €, johon kuuluvat jatkot, sillis sekä nopeimmille haalarimerkki. Sitseille ilmoittaudutaan ennakkoon. Tarkka ja ajantasainen ohjelma löytyy Facebook-tapahtumasta ja Instagramista. 
 
—-
 
TARKENTUVA OHJELMA:
Perjantai 15.9.
19.00 – Illanviettoa myöhemmin tarkentuvassa kohteessa
 
Lauantai 16.9.
11.00-16.00 Seminaariohjelma järjestetään Turun yliopiston alakampuksella Publicum-rakennuksessa
Seminaariaikataulu ja -puhujat tarkentuvat myöhemmin
 
19.00- Illalla sitsit ja jatkot järjestetään Tivolissa (Uudenmaankatu 16)
Varjobileet niille, jotka eivät osallistu sitseille, järjestetään P-klubin Toimistolla (Rehtorinpellonkatu 4B), josta sirrytään Tivoliin jatkoille n. klo 23.
 
Sunnuntai 17.9.
POP-sillis TYYn saunalla (Rehtorinpellonkatu 4)
 
—-
 
Sitseille ilmoittautuminen tapahtuu alta löytyvän linkin kautta, ja ilmoittautuminen aukeaa 28.8.
Linkki sekä lisäinformaatiota lisätään myöhemmin.
 
POP-päiviä voi seurata myös instagramissa @poppaivat

Details

Start:
15 September, 2023
End:
17 September, 2023
Website:
https://fb.me/e/3WR3zU5zw

Organizer

P-klubi

Venue

Turku
Finland + Google Map