Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Wabufest

28 April, 2019 @ 3:00 pm - 11:30 pm

5€

Alkaako vappuviikko täyttyä tapahtumista? Kaipaisitko sunnuntaille rentoa tapahtumaa, jossa toipua lauantai-illan juhlista ja toisaalta kerätä energiaa illan bileisiin?

Wabufestin yhteydessä järjestetään joukkuekilpailu, jossa neljän hengen joukkueet ottavat toisistaan mittaa toinen toistaan hauskemmilla rasteilla. Kilpailu huipentuu finaaliin, jonka voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi huikean palkinnon! Kerätkää siis kasaan neljän hengen supertiimi, keksikää joukkueellenne mieleenpainuva nimi ja pukeutukaa valitsemanne teeman mukaisesti!

Jos kilpaileminen ei ole juttusi, tule kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon tai vain chillailemaan Vartsikalle keskelle haalarien värikirjoa! Kannatuslipun ostamalla varmistat itsellesi Wabufestin ruoka- ja aktiviteettikattauksen lisäksi nopeamman sisäänpääsyn jatkoille sekä upean haalarimerkin!

Juhlat eivät suinkaan lopu päivätapahtuman hauskanpitoon, vaan jatkot tanssitaan Vegasissa ja Fortessa! Ennakkoon ostetuilla lipuilla pääsee jonon ohi aina keskiyöhön asti.

Liput ovelta maksavat 5 euroa ja 100 ensimmäistä lipun ovelta ostanutta saavat haalarimerkin.

Details

Date:
28 April, 2019
Time:
3:00 pm - 11:30 pm
Cost:
5€
Website:
https://www.facebook.com/events/531933810666238/

Organizers

P-klubi
ELSA Turku