Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yliopistovalmennuksen uusien ilta toimistolla klo 17.00

6 October, 2022 @ 5:00 pm

Kiinnostaako työkokemus yritystoiminnasta? Haluatko laittaa oman luovuutesi peliin markkinointipäällikkönä tai kartuttaa taloushallinnon kokemusta talouspäällikkönä? YOV rekrytoi kaudelle 2022-23 toimitusjohtajaa, sekä toimihenkilöitä henkilöstö-, kurssi-, talous-, markkinointi- ja tietohallintotiimeihin.
 
YOV järjestää uusien illan P-klubin toimistolla 6.10. klo 17.00. Matalan kynnyksen tapahtumassa pääset kuulemaan tarjoamistamme monipuolisista mahdollisuuksista sekä kuulemaan, millaista valmennuskursseja tuottavan yrityksen toiminta oikeasti on. Jos olet vähääkään kiinnostunut toiminnastamme ja haluaisit mahdollisesti lisätietoa yrityksestämme ja sen henkilöistä, saavu paikalle! Uusien illassa pääset juttelemaan aiemman kauden toimijoiden kanssa sekä keskustelemaan eri pesteistä YOV:n toimitusjohtajan sekä hallituksen kanssa. Uusien iltaan osallistuminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan tarkoituksenamme on tutustuttaa aiheesta kiinnostuneet yhtiömme toimintaan ja tarjoamiimme mahdollisuuksiin!
 
Jos et itse pääse paikalle tapahtumaan, tai sinulla on muuta kysyttävää toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan Ronja Rantalainen (rerant@utu.fi) tai toimitusjohtajaan Shpejtim Zhitiaan (shpejtim.s.zhitia@utu.fi).
 
Lisäksi YOV päivystää toimistolla torstaina 6.10. tuttuun tapaan kello 12-14. Tervetuloa kahvittelemaan ja kyselemään toiminnasta tai muuten vaan seurustelemaan.

Details

Date:
6 October, 2022
Time:
5:00 pm