Trivial Perseet

Turku , Finland

Kevät on täällä ja katse on kohti opiskelijan parasta aikaa, vappua! Mikä aloittaisikaan vapun riennot vauhdikkaammin, kuin P-klubin legendaarinen, poikkitieteellinen Trivial Perseet! Tapahtuma alkaa 25.4. P-klubin toimistolta (Rehtoripellonkatu 4 B, […]

TP-sillis

Laitospuisto

Edellispäivän oloista toipuminen on mukavampaa porukassa. Sillis järjestetään tuttuun tapaan joko toimistolla tai sään salliessa laitospuistossa. Saatavilla pientä purtavaa ja grilli.

Spedet spelit

Laitospuisto

Silliksen jälkeen riemastuttavat kilvoittelut virkistävät väsyneenkin vappujuhlijan. Ennen illan rientoja hien ja vappumielen saa pintaan Laitospuiston vihreillä niityillä.

Päiväsitsit

Lex Kirkkotie Kirkkotie 15-19, Turku, Finland

LEGENDAARISET PÄIVÄSITSIT SAAPUVAT JÄLLEEN! Onko Wappu käynyt raskaaksi ja voimat loppu? Onneksi lääkettä voi tulla hakemaan Kirkkotieltä, kun taas on aika kajauttaa ilmoihin Helan går! Saavu siis Kirkkotielle nauttimaan vapputunnelmasta […]

Kritiikkipesis

Kupittaan pesäpallostadion Lemminkäisenkatu 11, Turku, Finland

Perinteinen hegemoniaottelu naapurimme Kritiikin kanssa Kupittaan pesäpallopyhätössä. Saavu paikalle näyttämään kritiikkiläisille kunniajuoksu jos toinenkin tai ainakin kannustamaan klubilaiset voittoon!

Vappurisse

Itämeri

Vappu on kohta taas täällä ja sen myötä myös vapun laivaseminaari! Irtautuminen laiturista tapahtuu sunnuntaina 28.4. kello 18.30, mutta satamassa tulee olla paikalla viimeistään tuntia ennen. Paluu Turkuun on maanantaina […]

Laitosbooli

Laitospuisto

Vappuaatto alkaa perinteisin menoin laitospuistosta poliittisen historian rakennuksen portailta. Publicumin pihalla myös muut Indexin jäsenjärjestöt tarjoilevat boolia ja sirkushuveja.

Lakitustilaisuus

Taidemuseonmäki Puolalanpuisto, Turku, Finland

Perinteinen lakitustilaisuus Taidemuseonmäellä alkaa klo 17:30 ja valkolakit pääsemme painamaan päähämme klo 18:00. Ennen lakitusta kokoonnumme yhdessä jo edesmenneen Lenin-patsaan juurelle.

Vappusauna

Pyrkivän sauna Tuureporinkatu 2b, Turku, Finland

Taidemuseonmäeltä suuntaamme saunalle nauttimaan huhtikuun viimeisistä hetkistä yhdessä. Suuntaamme Parkin kentän vieressä sijaitsevaan Pyrkivän saunatilaan, jossa voi nauttia virvokkeista, musiikista ja seurasta! Juhlat jatkuvat puolen yön yli.

Vappupiknik

Vartiovuori Vartiovuori, Turku, Finland

Puoliltapäivin on aika suunnata ylioppilaslakki päässä ja piknik-eväät kainalossa Tähtitornimäellä siintävää sinilippua kohti. Tapahtumaan voi laittaa haalarit jalkaan!