Vappurisse

Itämeri

Vappu on kohta taas täällä ja sen myötä myös vapun laivaseminaari! Irtautuminen laiturista tapahtuu sunnuntaina 28.4. kello 18.30, mutta satamassa tulee olla paikalla viimeistään tuntia ennen. Paluu Turkuun on maanantaina […]

Laitosbooli

Laitospuisto

Vappuaatto alkaa perinteisin menoin laitospuistosta poliittisen historian rakennuksen portailta. Publicumin pihalla myös muut Indexin jäsenjärjestöt tarjoilevat boolia ja sirkushuveja.

Lakitustilaisuus

Taidemuseonmäki Puolalanpuisto, Turku, Finland

Perinteinen lakitustilaisuus Taidemuseonmäellä alkaa klo 17:30 ja valkolakit pääsemme painamaan päähämme klo 18:00. Ennen lakitusta kokoonnumme yhdessä jo edesmenneen Lenin-patsaan juurelle.

Vappusauna

Pyrkivän sauna Tuureporinkatu 2b, Turku, Finland

Taidemuseonmäeltä suuntaamme saunalle nauttimaan huhtikuun viimeisistä hetkistä yhdessä. Suuntaamme Parkin kentän vieressä sijaitsevaan Pyrkivän saunatilaan, jossa voi nauttia virvokkeista, musiikista ja seurasta! Juhlat jatkuvat puolen yön yli.

Vappupiknik

Vartiovuori Vartiovuori, Turku, Finland

Puoliltapäivin on aika suunnata ylioppilaslakki päässä ja piknik-eväät kainalossa Tähtitornimäellä siintävää sinilippua kohti. Tapahtumaan voi laittaa haalarit jalkaan!