Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ekskursiotoimikunta

22 March, 2023 @ 4:00 pm - 6:00 pm

Oletko aina tahtonut päästä suunnittelemaan ulkomaanreissua opiskelijakavereiden kesken? Kiehtovatko kansainväliset työelämä- ja kulttuurikohteet sinua? Satutko muuten vain olemaan aivan pro matkasuunnittelija? Siinä tapauksessa suuntaa toimistolle keskiviikkona 22.3. klo 16 suunnittelemaan P-klubin vuoden 2023 ulkomaan ekskursiota!
 
Ekskursiotoimikunnan kokouksessa ekskuvastaavat Vilma ja Mikko esittelevät muutamia varteen otettavia matkakohteita kattavan diaesityksen saattelemana. Tämän lisäksi luvassa tulee olemaan muuta ideointia, suunnittelua ja vapaata keskustelua tulevaan reissuun liittyen. Ekskursiota suunnitellaan perinteiseen tapaan syys-lokakuun vaihteeseen, täsmällisempi ajankohta tarkentuu myöhemmin keväällä matkakohteen selvittyä.
Mikäli ekskursiolle lähteminen houkuttelee, niin nyt jos koskaan on mahdollista vaikuttaa siihen, mihin päin maailmaa klubilaiset matkaavat tänä vuonna. Kokoukseen osallistuminen ei kuitenkaan sido vielä mihinkään, joten paikalle voi saapua hyvin matalalla kynnyksellä fiilistelemään tulevaa reissua. Tapahtumassa on kahvitarjoilu.
 
Nähdään toimistolla!
Terveisin,
Ekskursiovastaavat
Vilma ja Mikko
vkvalk@utu.fi
mkkare@utu.fi

Details

Date:
22 March, 2023
Time:
4:00 pm - 6:00 pm

Organizer

P-klubi

Venue

Toimisto
Rehtorinpellonkatu 4B
Turku, 20500 Finland
+ Google Map
View Venue Website