Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sinisten haalareiden rastikierros ja bileet

21 March, 2023 @ 4:30 pm - 11:30 pm

Nyt kun kevät tulee ja lumet sulaa, on aika sinisten haalarien jatkaa perinnettään ja ilmestyä koloistaan suunnaten askeleensa kohti poikkitieteellistä tapahtumaa. Adamas, Anglica, Forum Romanum, KY-Hansa, KY-Tricolore, KY-Troika, Nucleus, P-klubi, Putex, Taotao, Visio ja Wiiniklubi kokoontuvat tiistaina 21.3. rastikierroksen pariin, jonka jälkeen siniset haalarit suuntaavat tietenkin unohtumattomille jatkoille Heidi’s Bier Bariin.
 
Kokoa siis 4-6 hengen joukkue ja tule aloittelemaan ilta rastikierrokselle, jossa paras tiimi voittaa itselleen huikean palkinnon! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa tiistaina 14.3. klo 14, jonne yksi henkilö joukkueesta ilmoittautuu. Ilmoittautuminen on auki perjantaihin 17.3. klo 23.59 asti. Paikkoja tiimeille on rajattu määrä, joten ole nopea! Yksi henkilö tiimistä siis ilmoittaa koko joukkueen. Forms -lomake julkaistaan tässä Facebook -tapahtumassa ennen ilmoittautumisen alkua, joten kannattaa täydentää tiedot jo etukäteen ja lähettää lomake, kun kello lyö 14. HUOM!! Ennen klo 14 tulevia ilmoittautumisia ei oteta huomioon. Kierros kustantaa 6e/hlö ja se sisältää rastien lystin lisäksi upean haalarimerkin, sekä pääsyn ainutlaatuisille jatkoille. Maksuohjeet tulevat myöhemmin sähköpostiin.
 
Älä huoli, jos et pääse rastikierrokselle, sillä Heidi’sin jatkobileet ovat avoinna muunkin värisille haalareille edulliseen 3e hintaan.
 
Kokoonnumme klo 16.30 rastikierroksen alussa Yliopistonmäellä suihkulähteen vieressä, jossa rastikierrokselle osallistuvat saavat tarvittavat tiedot ja haalarimerkin. Rastit sijaitsevat yliopiston alueella ja niiden sijainnin näkee sähköisestä kartasta. Ota rastikierrokselle OPM, jos et halua turvautua vain rastien mahdolliseen alkoholitarjontaan. Rasteja on aikaa suorittaa klo 21 asti, jonka jälkeen palkinnot jaetaan Turun Tuomiokirkon edessä.
 
Nähdään rasteilla ja jatkoilemassa!
 
Rakkain terveisin,
Adamas, Anglica, Forum Romanum, KY-Hansa, KY-Tricolore, KY-Troika, Nucleus, P-klubi, Putex, Taotao, Visio ja Wiiniklubi
 
MITÄ? Sinisten haalareiden rastikierros ja bileet
MISSÄ? Yliopiston alue, jatkobileet Heidi’s Bier Barissa klo 22 euron shottien kera!
MILLOIN? Tiistaina 21.3. klo 16.30 alkaen
KUI PAL? 6e (pelkät jatkot 3e)
MITÄ PÄÄL? Tietenkin SINISET haalarit

Details

Date:
21 March, 2023
Time:
4:30 pm - 11:30 pm
Website:
https://fb.me/e/Sg4A56xo

Organizer

P-klubi

Venue

Heidi’s Bier Bar
Aurakatu 14
Turku, 20100
+ Google Map