Kuulumisia festiksiltä

P-klubilaisia on myös muistutettu virkistäytymisen ja sosialisoitumisen tärkeydestä rankan opiskelun ohella. Keväällä klubilaiset ovatkin päässeet virkistäytymään jässyillä, alumni- sekä kaverisitseillä. Lisäksi klubi on järjestänyt vappuviikolla Kotibile-sitsit yhdessä Lexin kanssa ja perinteikkäät pikniksitsit kevään päätöstapahtumassa, Kevätkeitossa.

Sitsien lisäksi keväällä järjestettiin laulunjohtajakoulutus, jossa koulutettiin uusia laulunjohtajia vastuulliseen ja kunniakkaaseen laulunjohtajatehtävään.

Kiirastorstaina järjestettiin kaverisitsit, joiden teemana oli pääsiäisen kunniaksi Viimeinen ehtoollinen. Perinteiseen tapaan klubilaiset saivat ottaa kaverinsa mukaan tutustumaan P-klubin sitseille. Sitseillä nähtiin niin Mooseksia kuin tippaleipiäkin.

Syksyllä järjestettävää vuosijuhlaa on alettu suunnittelemaan jo hyvissä ajoin keväällä. Maaliskuussa vuosijuhlatoimikunta kokoontui ensimmäisen kerran, ja kokouksessa päätettiin juhlapaikka sekä pohdittiin esiintyjiä ja muita käytännön asioita. Tänä vuonna P-klubi täyttää kunniakkaat 42 vuotta ja sitä onkin syytä juhlia!

Syksyllä luvassa on tuttuun tapaan fuksi- ja jäsenistösitsit sekä legendaariset pikkujoulusitsit jatkoineen. Myös klubin merkittävin tapahtuma, vuosijuhlat, järjestetään lokakuun lopulla. POP- päivienkin kunniaksi klubi järjestää vielä ylimääräiset sitsit. Syksyllä on siis luvassa paljon juhlintaa – nähdään niissä!

/Iiris Yli-Junnila ja Suvi Kilpijärvi