P-klubin XLII vuosijuhlat

Tervetuloa viettämään kanssamme Turun yliopiston Politiikan tutkimuksen klubi ry:n XLII vuosijuhlia perjantaina 27. lokakuuta. Juhlallisuudet alkavat cocktail-tilaisuudella Virastotalolla kello 17.30. Pääjuhlaa vietetään Virastotalon juhlasalissa kello 19.00 alkaen. Pääjuhlasta jatkamme Q-talolle, TYY:n uudelle juhlatilalle, bussikuljetuksilla puolenyön jälkeen. Jatkot alkavat virallisesti kello 00.45 ja sinne ovat tervetulleita myös ne jäsenet, jotka eivät osallistu pääjuhlaan.

Seuraavana päivänä lähdemme viettämään akateemista silliaamiaista salaiseen ja viihtyisään paikkaan X.

Bussikuljetus lähtee Assarin ullakon edestä (Rehtorinpellonkatu 4 A) kello 10.00. Myös sillikselle voi osallistua, vaikka ei osallistuisikaan vuosijuhlien pääjuhlaan.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 25.9. ja päättyy sunnuntaina 15.10. Ilmoittautumiset, kysymykset ja ilmoitukset cocktail-tilaisuudessa esitettävistä tervehdyksistä voi lähettää osoitteeseen festikset@gmail.com

Muistutamme ilmoittamaan ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisista allergioista ja erityisruokavalioista.

Illalliskortin hinta on jäsenille 80 euroa ja alkoholiton 65 euroa. Muille kuin jäsenille (myös alumni) illalliskortti maksaa 90 euroa ja alkoholiton 75 euroa. Lisäksi on mahdollista valita kannatuskortti, jonka hinta on 100 euroa. Kaikki korttivaihtoehdot sisältävät akateemisen silliaamiaisen sekä bussikuljetukset. Kerrothan myös ilmoittautumisen yhteydessä, osallistutko sillikselle vai et. Erikseen maksettuna silliaamiainen maksaa 10 euroa. Tarkemmmat maksuohjeet tulevat ilmoittautumisen jälkeen.

Sydämellisesti tervetuloa juhlimaan ainejärjestömme 42-vuotista taivalta loistavassa seurassa!

Juhlavastaavanne, Iiris Yli-Junnila ja Suvi Kilpijärvi